KOÇ BURCU

KOÇ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ

Grup: Ateş/erkeksi/değişken
Yönetici Gezegen: Mars
Renk: Ateş kırmızı, nar çiçeği
Uğurlu Taş: Pırlanta, yakut, demir
Şanslı Sayı: 9
Şanslı Gün: Salı
Karşıt Burç: Terazi
Şehirler: Floransa, Verona, Marsilya, Birminghom, Saragosa
Metal: Demir
Çiçekler: Lale, gelincik, renkli sardunya, hanımeli
Ağaçlar: Kara çam, selvi, ak diken

Koç burcunun iş hayatı :Onunla tanıştığınız anda farklılığını hissedersiniz. Ya çok sever veya hiç sevmezsiniz. Asla ortası yoktur. Engeller ve baskılar onu korkutmaz ve hep kendilerini başarıya odaklamışlardır. Belli hedefleri vardır. Sağa sola çarparak amaçlarına ulaşırlar. Düşe kalka yaşamaktan yorulmayan güçlü bir Mars enerjisine sahiptirler. Hatta, stresli işleri adeta kendileri davet eder. Onlarla bir iş yerini paylaşmak kolay değildir. Kolay emekli olmak istemezler. Doğal girişim yeteneği ve liderlik özellikleri ile yöneticilik basamaklarını kolayca çıkar.

Koç burcun'da sağlık :Koç burcu bedenin baş bölgesini yönettiği için, bu burçta doğan kişiler sık sık baş ağrısı çekerler. Aceleci ve telaşlı hareketlerinin bir sonucu olarak, vücutlarında bir yeri , özellikle de başlarını yaralayabilirler.Yüzlerinin bir yerlerinde yanık ve kesik olabilir. Koçların salgı bezleri, tehlike anında fazla adrenalin salgılar. Enerji ve coşkularını bu salgıya borçlu olmalarına rağmen, bedensel dengesizliklere de neden olur. Sinirleri bozulduğu zaman mideleri etkilenebilir. Çalışmak yaşam biçimi olduğu için, yorgun ve hasta olduklarını ancak yatağa düştükleri zaman anlarlar. En yüksek ateşte bile ayakta kalma savaşı verirler. Hastalanmaktan nefret eden bu kişiler, hastalık belirtilerini önemseme konusunda son derece ilgisiz davranırlar. Doktora gitmekten hoşlanmazlar. Koç burcunun metabolizması oldukça hızlıdır. Genelde kilo problemleri olmaz. Dönemsel olarak kilo alsalar bile, kısa sürede verebilirler. Sağlıklı ve lezzetli yemeklerden hoşlanan Koçlar bol bol vitamin, protein ve fosfor içerikli yiyecekler almalıdır. Özellikle geniş yapraklı sebzeler ve balık ve tavuk başlıca yiyecekleri olmalıdır.

Yorumlar